Címlap Családi napközi Szakembereink

Szakembereink

JuditSimon Judit

konduktor, fejlesztő pedagógus, tanító

A Pető Intézetben végeztem, mint konduktor-tanító. Az elmúlt évek alatt külföldi és a magyarországi speciális fejlesztésben tevékenykedtem. Tapasztalataimat főleg a korai fejlesztésben, óvodáskorúak nevelésében szereztem meg. Ezen kívül foglalkoztam hiperaktív, autista és autisztikus gyermekekkel is. Kedvenc területeim közé tartozik még a mozgáskoordináció alakítása, az alkotó tevékenységek beépítése a gyermekek minden napjaiba. Szívesen festegetek falra, papírra és arcra.


 

 

Zsuzsi

Fehérvári Zsuzsa

gyermekgondozó, családi napközi vezető

A Debreceni Egyetem Biológia szakán végeztem.

Az óvodapedagógus édesanyám indíttatására kezdtem el tanulmányaim alatt gyermekekkel foglalkozni, mely meghatározó élményt jelentett számomra. Ennek köszönhető, hogy az egyetem befejezését követően is inkább ezen a területen kezdtem el keresgélni. Zenei neveltetésemnek köszönhetően szívesen rejtem bele a gyermekek mindennapjaiba a dalokat, mondókákat. Az irányított tevékenységek közül a kézművesség, illetve az alkotó foglalkozások állnak hozzám legközelebb.


 

Anita

Kungliné Kiss Anita

kisgyermekgondozó, szociális munkás

Tanulmányaimat a Kodolányi János Főiskolán, szociális munka szakon fejeztem be. Végzettségemmel sikerült elhelyezkednem egy szociális intézményben, ekkor jöttem rá, hogy ez az irány mégsem nekem való. Irigyeltem nővéremet, aki óvodapedagógusként minden napját gyerekek társaságában töltheti. Rájöttem, hogy nekem is ez az igazi álmom, gyermekekkel foglalkozni, játékkal nevelni-tanítani őket.Sokszor segítettem nővéremnek felkészülni egy-egy óvodai foglalkozásra, ezt most hasznosítani tudom a bölcsiben. Nagyon szeretem a kreatív foglalkozásokat, illetve a közös éneklést a gyerekekkel.

 

Janka

Bódi Janka

kisgyermekgondozó

Gyermekkorom óta kísér a zene, hét éves koromban tanultam furulyázni, majd később hegedülni kezdtem. Zenei tanulmányaimat zeneművészeti konzervatóriumban végeztem, majd az ELTE ének-zene-karvezetés szakán tanultam. A gyerekek és a zene iránti szeretetet viszem bele a hangszeres és kézműves foglalkozásokba segítségül hívva a dalokat és mondókákat. Örömmel játszom a gyerekekkel a játszóházban és kint a szabadban is.


 
Ki olvas minket
Oldalainkat 236 vendég böngészi
Kedveld Te is!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!